قالیباف: کشور دچار ناترازی در مدیریت است برخورد قاطع پلیس با تحصن غیرقانونی مقابل مجلس / پایان ۴۰ روز تجمع بدون مجوز پزشکیان ۱۲ قانون مصوب مجلس را به دستگاه‌های اجرایی ابلاغ کرد تشریح جزییات برگزاری نماز عید فطر به امامت رهبر معظم انقلاب وزیر اطلاعات: به هر تهدیدی پاسخ محکمی می‌دهیم شمخانی: پاسخ نامه ترامپ «خویشتندارانه» است امام جمعه تهران: نامگذاری امسال جهت بستن روزنه نفوذ دشمن است / آمریکا نمی‌فهمد تهدیدات بی‌اثر خواهد بود سردار نقدی: باید برای یک عملیات بزرگ آماده شویم قطعنامه راهپیمایی روز قدس: نتانیاهو قصاب غزه باید محاکمه شود قالیباف در مراسم روز جهانی قدس: تعرض به حریم ایران جرقه در انبار باروت است پزشکیان: مدعیان حقوق بشر بگویند مردم غزه چه گناهی دارند جیش الظلم حمله به واحد گشت انتظامی ایرانشهر را بر عهده گرفت | اولین تصویر از شهید حسین تیمورپور مراسم روز جهانی قدس در تهران و سایر شهر‌های کشور آغاز شد تیراندازی به عوامل گشت انتظامی در ایرانشهر/ یک پلیس شهید شد رهبر معظم انقلاب: راهپیمایی امسال یکی از با عزت‌ترین راهپیمایی‌های روز قدس خواهد بود

واکنش شورای نگهبان به حمله تروریستی در کرمان

شورای نگهبان در پی حمله تروریستی در گلزار شهدای کرمان بیانیه‌ای صادر و در آن تاکید کرد که ذلت و روسیاهی نصیب جنایتکاران صهیونیستی و تکفیری می‌شود و رویش سلیمانی‌ها و اتحاد مردم ایران بیشتر خواهد شد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۵۶ - ۱۴ دی ۱۴۰۲ - 2024 January 04
کد خبر: ۲۲۱۹۲۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ در پی حمله تروریستی به شرکت‌کنندگان در مراسم چهارمین سالگرد شهادت سردار سپهبد حاج قاسم سلیمانی در گلزار شهدای شهر کرمان که منجر به شهادت بیش از صد نفر و مجروحیت بیش از دویست نفر شد، شورای نگهبان بیانیه‌ای صادر کرد.

در این بیانیه آمده است:

وَ لا تَحْسَبَنَّ الَّذِینَ قُتِلُوا فِی سَبِیلِ اللَّهِ أَمْواتاً بَلْ أَحْیاءٌ عِنْدَ رَبِّهِمْ یُرْزَقُونَ‌ (آل عمران/١6٩)

حادثه تلخ و تأسف‌بار تروریستی در چهارمین سالروز شهادت سردار دل‌ها، در گلزار شهدای کرمان که منجر به شهادت و زخمی شدن جمع زیادی از مردم عزیز و بی‌گناه شد، تألم و اندوه فراوانی را برای ملت بزرگ ایران همراه داشت.

این عملیات تروریستی و جنایت هولناک دشمنان شرور و جنایتکار ملت ایران، بیش از پیش حقانیت و مظلومیت ملت شریف ایران را به جهانیان اثبات کرد.

استفاده از ابزار تروریسم توسط جنایتکاران سنگدل که چشم دیدن اشتیاق مردم برای زیارت سردار دلها را نداشتند، بیانگر اوج درماندگی و حقارت صحنه‌گردانان اصلی آن‌ است.

قطعاً این حوادث به نفع جنایتکاران تکفیری و صهیونیستی نیست بلکه با رویش سلیمانی‌ها مواجه و به یاری پروردگار و به حرمت خون شهدای این جنایت، اتحاد مردم ایران را بیش از پیش مستحکم‌تر کرده و بی‌تردید دامان ننگین تروریست‌ها و حامیانشان را نیز گرفته و روسیاهی و ذلت را نصیب آنان خواهد کرد.

شورای نگهبان ضمن عرض تسلیت به محضر امام زمان ارواحنا فداه، مقام معظم رهبری مدظله‌العالی، مردم شریف ایران اسلامی و خانواده‌های معظم شهدا و طلب غفران برای شهدای این حادثه، از دستگاه‌های امنیتی و قضایی انتظار دارد با شناسایی آمران و عاملان این حادثه، با قاطعیت تمام با عناصر جنایتکار و حامیان آن‌ها برخورد و آن‌ها را به سزای اعمال شوم‌شان برسانند./تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر